Succes Holidayparcs

Chalet comfort 4 persoons - De Tien Heugten

Detached chalet for 4 people, fully equipped.

De Tien Heugten

Netherlands - Drenthe
Recreational Park "De Tien Heugten" in Schoonloo is located directly by a recreational lake with a sandy beach. The outdoor swimming pool with a 36 meters long slide and paddling pool, the 18-holes midget golf course, playgrounds and the extensive entertainment program, make this a great holiday park for the whole family.
 • Animation
 • Outdoor pool
 • Forest
 • Cafe
 • Miniature golf
 • Recreational lake
 • Beach
 • Possibility to go fishing
Availability and Price
 
 1. In a quiet area
 2. Detached
 3. Fridge + freezer
 4. Separate toilet
 5. Combination microwave
 1. DVD player
 2. Coffee machine
 3. Parasol
 4. Radio CD player
 1. Garden furniture
 2. TV
 3. Dishwasher
 4. Kettle
 

Detached chalet for 4 people, fully equipped.

This fully equipped chalet is suitable for up to 4 people. The chalet features a spacious living room with open-plan kitchen. The living room is fitted with standard equipment like a flat screen TV, DVD player and radio/CD player. The open-plan kitchen is fitted with a cooker with 4 burners, refrigerator with freezer compartment, coffee machine, combination microwave and kettle. The bathroom features a shower and toilet (a separate toilet is also possible). There are two bedrooms, one of which with a double bed and one with two single beds. Outside on the terrace you'll have garden furniture including a parasol at your disposal.

Exterior and interior can differ.
This accommodation is located near the water

25 reviews


 1. 9

  Mooie omgeving om.te kunnen wandelen en de steden in de buurt om te kunnen winkelen

  March 2023 - joyce k.

 2. 8.8

  Klacht werd zeer snel.opgelost. 2e huisje wat we kregen was top! Park in aanbouw maar dat gaf niet, we zijn op de dag toch weg.

  January 2023 - Vivian d.

 3. 7.8

  Met name de locatie is top! Samen met onze hond verbleven we in een chalet op de Huynen. Binnen een straal van zo'n 15 km is alles te vinden qua winkelbestand en andere benodigdheden. Voor onze hond waren de vele verschillende losloopgebieden in de buurt heel erg fijn, want wat wil je als hond van 9 maanden nu nog meer dan 2x per dag in het bos kunnen racen?! Hij (en wij ook) heeft enorm genoten. Ook het feit dat het park vuurwerkvrij is gaf veel rust. Natuurlijk is er in de verte wel vuurwerk (en carbid?) te horen, maar dat was goed te verbloemen door de televisie iets harder te zetten.

  January 2023 - Jeannette N.

 4. 9.3

  Heerlijk huisje, comfortabel, vaatwasmachine, en een ontvangstpakket met vuilniszakken/jes, toiletpapier en andere zaken die je wel eens vergeet.

  November 2022 - Paul S.

 5. 9

  No review left

  November 2022 - Alie H.

 6. 8.3

  No review left

  September 2022 - Henk R.

 7. 8.6

  No review left

  August 2022 - Marij Van s.

 8. 7

  De omgeving en het park

  August 2022 - Alie V.

 9. 8

  Mooie accomodatie.

  October 2021 - B.E.N. S.

 10. 8

  No review left

  October 2021 - Paulien O.

 11. 8.6

  Verbleef in huisje 206 op De Huynen. Lekker veel ruimte om het huisje. Uitzicht op de recreatieplas. Geweldig. Rust en ruimte, precies wat ik thuis mis en sterk behoefte aan heb. Wil je het bos in, dan hoef je alleen maar de weg over te steken. Schoonloo ligt ook ideaal in het midden om zowel de noordelijk als zuidelijk gelegen hunebedden te bezoeken. Huisje is ook lekker ruim, met veel kastruimte. 2e slaapkamer is wel wat krap als je daar met volwassenen moet slapen, maar ik was allleen dus alle ruimte.. Fijn dat er ook wat schoonmaakspullen stonden zoals emmer en stofzuiger. Fijn dat ik op het park een fiets kon huren. Heb veel van Drenthe gezien.

  September 2021 - Laura H.

 12. 8.8

  No review left

  September 2021 - E H.

 13. 8.6

  Een prachtige en rustige omgeving. En super vriendelijk personeel.

  August 2021 - Henri B.

 14. 7.5

  No review left

  August 2021 - J.W. B.

 15. 9.7

  Heel erg kindvriendelijk. Chalet was prima op zich maar erg leuk dat er ook organisatie was voor een buikschuifbaan en alles aanwezig op de camping. Erg gemoedelijke omgeving en gezellig publiek. Meer dan tevreden. Kids vonden het meer dan leuk.

  August 2021 - Lisette S.