Reviews Succes Holidayparcs

Read guests' experiences regarding their stay at one of our holidayparcs

 
2606 reviews
  1. 9.1

    Zwembad, iedereen was vriendelijk, mooie ligging

    July 2021 - Esther B. stayed in Type Comfort 6 people

  2. 8.9

    Mooi verblijf. Erg netjes! Kinderen vonden het zwembad geweldig.

    July 2021 - Serena W. stayed in Type Comfort 6 people

  3. 9

    Schönes renoviertes Haus, überdachte Terrasse mit Licht , Umgebung, , Dass so viel renoviert wurde. Das überaus freundliche und zuvorkommende Personal. Die liebe Kerstin im Tropicana, die uns immer wieder erkennt. Unkomplizierte Coronatests.

    July 2021 - Selina S. stayed in Type Comfort 6 people

  4. 8.1

    Veel te doen voor kinderen, mooie ligging en super aardig en vriendelijk personeel bij snackbar, bowlen, winkeltje en bar.

    July 2021 - Hetty v. stayed in Stacaravan 4 persoons - De Scherpenhof

  5. 7.9

    No review left

    July 2021 - s s. stayed in Type Park lodge Comfort four persons

  6. 9.1

    Super fijn !! Tip top in orde! We komen nog terug!! Prijs kwaliteit zeer goed!

    July 2021 - Els V. stayed in Type Comfort 4 people

  7. 7.1

    Er is genoeg te doen voor de kinderen, jammer dat we vanwege het hoge water niet in het recreactie meer konden zwemmen. Maar hier kan niemand iets aan doen.

    July 2021 - Jose v. stayed in Safari tent

  8. 8.7

    Onze eerste keer in het park. We waren zeer verrast. Het park ligt schitterend! Wat een uitzicht vanaf ons huisje! De ontvangst was uiterst vriendelijk en ook tijdens de keren dat we bij de receptie waren, of in het restaurant, werden de zeer vriendelijk te woord gestaan. Het zwembad is super, jammer dat de sauna faciliteiten gesloten waren maar daar komen we nog wel eens voor terug. Het huisje was super, heel veel ruimte. Keukentje is klein maar te doen, de koelkast is echt te klein voor 6 personen. Zeer genoten de afgelopen 2 weken, komen zeer zeker terug!

    July 2021 - Carola B. stayed in Type Comfort 6 people

  9. 7.7

    No review left

    July 2021 - jeanette v. stayed in Camping pitch Season Outer Ring

  10. 8.8

    Alte aber sehr gepflegte Anlage. Top Personal immer bemüht wünsche zu erfüllen trotz eventueller Sprach Probleme.Top

    July 2021 - Stefan R. stayed in Comfort pitch