Welkom in Hambachtal

Ferienpark Hambachtal bevindt zich in het idyllische lage berglandschap van de Hunsrück en heeft met zijn 218 vakantiehuizen en 48 appartementen veel mogelijkheden.
Onder andere zorgen het ca. 4.000 m2 grote zwemparadijs, de diverse sportmogelijkheden en de restaurants voor een onvergetelijk vakantieverblijf!

Alle vakantiehuizen die te koop worden aangeboden, worden vóór ingebruikname volledig gerenoveerd en worden kant-en-klaar (inclusief meubels, keuken & keukengerei) opgeleverd.

Het totaalconcept van het vakantiepark biedt wederzijds voordeel tussen verhuur door gerenommeerde aanbieders en de unieke service voor vakantiegangers.
Er bevinden zich alleen al ca. 40 miljoen potentiële gasten op maximaal 3,5 rijden van het vakantiepark.

 
 
 

Wat verwacht u als investeerder?

Gegarandeerde huur van 5% van de netto koopprijs
U bent de eigenaar van de grond
Geen administratieve kosten en geen leegstandsrisico, Succes Holidayparcs staat garant voor de huuropbrengst
2 weken gratis verblijf per jaar* op het vakantiepark of op één van de acht vakantieparken van de Succes Holidayparcs groep naar keuze (* Service- & Verzorgingskosten zijn niet inbegrepen)
U bent als huurder zelf verantwoordelijk voor het lopende onderhoud en de vernieuwing(en) van de inventaris van uw vakantiehuis
Geen extra kosten; Succes Holidayparcs neemt, behalve de grondbelasting, alle kosten voor marketing, beheer, huisverzekering en extra kosten op zich
Een doorverkoop van uw vakantiehuis is altijd mogelijk
 
 
 

 
 

Are you interested in one of our holiday homes?